Tanden bleken Leiden

Tanden bleken Leiden

Het bleken van tanden zorgt ervoor dat u weer een stralende lach met mooie witte tanden heeft. Steeds meer mensen laten mensen hun tanden bleken om er beter uit te zien. U hoeft natuurlijk niet direct te gaan voor de Gerard Joling behandeling maar op een veilige manier uw tanden een paar tinten lichter maken kan al veel schelen. Meer weten over tanden bleken bij Tandartspraktijk Lammenschans te Leiden? Lees dan verder.

100% veilig tanden bleken in Leiden

Inmiddels is in Nederland tanden bleken een bekend begrip. U kunt natuurlijk met een doe-het-zelf set zelf aan de slag maar dan bent u nooit zeker of het wel op een veilige en goede manier gebeurt. Kies er daarom voor om bij een tandarts of mondhygiënist uw tanden te laten bleken. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun tanden en kiezen een paar tinten witter te laten maken. Hoe langer u er mee wacht, hoe meer behandelingen nodig zijn. Naarmate u ouder wordt, vindt er verkleuring plaats en worden uw tanden donkerder van kleur. Dit heeft verschillende oorzaken zoals kleurstoffen in voedingsmiddelen en dunnen worden glazuur. 

Veelgestelde vragen bij tanden bleken

Is bleken schadelijk?
Kortgezegd, nee. Tanden worden gebleekt met waterstofperoxide. Het Amerikaanse US Food & Drug Administration (FDA) heeft beoordeeld dat dit veilig is en geen schade aanbrengt aan uw tanden. Overmatig bleken is echter wel af te raden.

Hoe lang blijven mijn tanden er wit uitzien?
Hoe lang tanden wit blijven na een of meerdere keren ze gebleekt te hebben is erg afhankelijk van persoon tot persoon. Doorgaans kunnen we stellen dat het wel twee tot drie jaar duurt voordat ze terug bij af zijn. Dat wil zeggen dat ze er weer hetzelfde gekleurd uitzien als voor de behandelingen. In het geval u minder rekening houd met mondhygiëne, roken en het gebruik van veel koffie, frisdranken of drank zal de duurzaamheid van de behandeling worden beïnvloedt.

Is het tinten van tanden voor iedereen geschikt?
Als we kijken naar de Wet is het pas vanaf 18 jaar toegestaan uw tanden te laten bleken. Voor mensen die veel vullingen of kronen in het gebit hebben zitten heeft bleken ook minder zin.

HEEFT U EEN VRAAG OVER TANDEN BLEKEN?

Stel hier de vraag en ontvang binnen 24 uur antwoord op uw vraag.