Kindertandarts

Kindertandarts te Leiden

Kindertandarts Leiden zorgt ervoor dat uw kind zich veilig in de stoel voelt wanneer de tandarts bezig is met het gebit van uw kind. Bij Tandartspraktijk Lammenschans hebben we veel ervaring met de behandeling van angstige of lastig behandelbare kinderen. Alle kinderen tot 18 jaar kunnen bij onze kindertandarts. Bent u ouder dan 18 maar heeft u toch angst voor de tandarts? Geef dit dan aan, dan kunt u dit samen met onze tandarts bespreken en kijken hoe wij u op een zo een goed mogelijke manier kunnen helpen. Meer weten over de kindertandarts te Leiden en de mogelijkheden bij Tandartspraktijk Lammenschans? Neem dan contact met ons op.

HEEFT U EEN VRAAG OVER KINDERTANDARTS?

Stel hier de vraag en ontvang binnen 24 uur antwoord op uw vraag.

Ook uw mondhygiënist voor kinderen

Naast een tandarts kunt u binnen onze tandartspraktijk ook naar de mondhygiënist. Als uw kind dus eenmaal aan de tandarts is gewend in het ook verstandig om een afspraak bij de mondhygiëniste te maken. Dan kan uw kind op een goede manier leren om de tanden en mond schoon te houden door goed te poetsen. Het is natuurlijk altijd beter om te voorkomen dan om te genezen.

Jeugdtandarts in de buurt

Onze praktijk is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer, de auto of de fiets. We bevinden ons aan de Lammenschansweg 7 in Leiden. De bushalte van de Leliestraat is vlakbij waar de bussen 1, 2, 3 en 4 langskomen. Onze Tandarts bevindt zich vlak bij het centrum van Leiden.

Maak een afspraak

Tandartspraktijk Lammenschans is een vriendelijke en gemoedelijke tandartspraktijk. Elke dag hebben wij ruime openingstijden zodat iedereen bij ons een afspraak kan maken.

Inschrijven